Cases

Meer overzicht, veel tijdwinst en meer plezier

Transport Service Terschelling BV is een transportonderneming die dagelijks allerhande goederen vervoert van en naar de Friese Waddeneilanden. In Harlingen worden de auto's op de boot gezet en op de eilanden halen de medewerkers die daar werkzaam zijn, de auto’s er weer af om ze vervolgens bij de afnemers te lossen.
LEES MEER...

 

Meer werk doen met evenveel mensen

Cremers Transport uit Tegelen verzorgt transporten door heel Europa met eigen chauffeurs en met eigen materieel, inclusief boordcomputers en certificaten van TÜV Nord. Daarnaast biedt men geconditioneerd vervoer via Cremers Coolcare. Het bedrijf beschikt over het keurmerk van Transport en Logistiek Nederland en de HACCP-certificering.
LEES MEER...

 

Nieuw TMS maakt eind aan veel handwerk

Mandersloot groeit al jaren gestaag. De actieradius van het internationale wagenpark reikt van Ierland tot de Oekraïne. Omdat de bestaande ICT achterbleef bij deze ontwikkeling is de overstap gemaakt naar één transportmanagementsysteem (TMS) voor het hele bedrijf. Het voordeel: een centrale planning waarbij het omkoppelen van opleggers eenvoudig is vast te leggen.
LEES MEER...

 

Jan Bakker gebruikt het TMS van TransportMaster

Een TMS is niet alleen bedoeld om een transportadministratie te voeren, maar ook om de transportplanning te ondersteunen. Een kenmerk van een goed TMS is flexibiliteit, zodat tegemoet gekomen wordt aan de grote diversiteit van de typen vervoer.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van het gebruik van TransportMaster bij Jan Bakker.