software support medewerker

Al 25 jaar maakt TransportMaster.com software voor de logistieke sector. Ons transport management systeem TransportMaster en ons warehouse management systeem WarehouseMaster worden gebruikt door transporteurs, expediteurs, logistieke dienstverleners en ondernemingen met opslagmogelijkheden. Om onze klanten beter te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een software support medewerker.

TransportMaster.com BV
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht
085 – 273 19 64

Werklocatie: telewerken vanaf een zelfgekozen flexibele werkplek (na de inwerkperiode in Utrecht, Amsterdam en Groningen)
Uren: 32 - 40 uur per week

Werkzaamheden:
Als software support medewerker onderhoud je nauwe contacten met onze klanten. Door jouw ervaring in de transportsector snap je waar onze klanten het over hebben. Je adviseert en ondersteunt hen bij het gebruik van onze applicaties. Je verleent support op afstand, je instrueert gebruikers en beantwoordt hun vragen over het gebruik van onze applicaties of door ons geleverde systemen. De 2e lijns support is jouw back up. Het is belangrijk dat je het juiste probleem kunt achterhalen en een goede inschatting kunt maken van de urgentie. Tevens verhelp je storingen en verricht configuratie- en installatiewerkzaamheden. Je draagt zorg voor een tijdige en juiste afhandeling en voor de communicatie met de klant.

Wij vragen:

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • goede contactuele eigenschappen;
  • goede analytische vaardigheden;
  • een vlotte leerling: er zijn veel dingen te leren;
  • een grote mate van zelfstandigheid;
  • een service-gerichte instelling;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kennis van financiële software, in het bijzonder van AccountView, is een pré;
  • ervaring in de transportsector is een pré;

Wij bieden:
Je komt terecht in een klein, betrokken team van medewerkers. Contacten met onze gebruikers zijn rechtstreeks. De sfeer is informeel, de vrijheid is groot. Je werkt vanaf een zelfgekozen flexibele werkplek. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je kennis en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. De functie wordt aangeboden voor één jaar en bij een match per 2018 omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Reageren:
Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 085 – 273 19 64 of mail direct je CV voorzien van een korte motivatie aan info@transportmaster.com gericht aan mevrouw S. van der Neut.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.