Referenties

Benieuwd hoe onze klanten over TransportMaster.com denken?
Bekijk de korte video's hieronder, lees de testimonials waarin onze klanten vertellen over hun ervaringen met ons TMS en/ of ons WMS of bekijk het overzicht van al onze tms gebruikers.

 

video's

 

testimonials
 


Mandersloot is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en koeltransport binnen Nederland, België, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije en Bulgarije en verzorgt het transport van onder meer bloemen, planten en voedingsmiddelen. Werner Dornbos, kwaliteitsmanager bij Mandersloot, vertelt over de forse groei die het bedrijf in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “Zo’n groeifase vergt constante aanpassing, dus je hebt dan een partner nodig die goed meedenkt en waarbij de communicatielijnen kort zijn. TransportMaster kan die snelle aanpassingen leveren en de lijnen zijn kort. Bovendien is het voor ons makkelijk dat de mensen ons bedrijf kennen. Ze kennen onze werkmethodes en onze procedures. Dat komt het partnerschap zeker ten goede.”

“Onze volledige bedrijfsadministratie en planning lopen via TMS TransportMaster” antwoordt Werner op de vraag over de rol van TransportMaster in het bedrijf. “TransportMaster is cruciaal, alle ICT gaat via hun systeem, eventueel gekoppeld aan externe systemen. Nadat orders zijn ingevoerd en ingepland, worden ze naar de wagens gestuurd. Zodra opdrachten zijn uitgevoerd, worden documentenbeheer, een zeer belangrijk onderdeel voor ons om aan te kunnen tonen dat wij de opdracht hebben uitgevoerd, en de facturatie afgehandeld. Dus naast bedrijfsadministratie en planning wordt de hele financiële administratie, inclusief die van onze vestigingen in het buitenland, in TransportMaster afgehandeld.”

 

 


Van Caem Transporten bv te Waalwijk is een logistieke dienstverlener die al meer dan 75 jaar zorgdraagt voor transport, opslag en distributie door de Benelux voor diverse bedrijven in Nederland en België.

Voorheen gebruikte Van Caem het pakket Exis, maar in 2011 zijn zij overgestapt op zowel TMS TransportMaster als WMS WarehouseMaster. "Het is niet alleen fijn werken met TransportMaster, we zijn ook tevreden over de service en hebben een prettig contact met alle medewerkers" aldus Jan van Boven, allrounder bij Van Caem.

"Na de overstap zijn we er op heel veel punten op vooruit gegaan. De grootste wens was echter om de order-entry en het facturatieproces verregaand te automatiseren." Jan van Boven vertelt verder: "Vroeger hadden we CMR's wel 5 keer in de hand, van het moment dat deze bij ons binnen kwamen tot aan het moment dat ze met de factuur naar de klant werden gestuurd. Factureren was een dagtaak. Nu meldt de klant een vracht aan, we zetten die in TransportMaster of deze wordt door de klant automatisch ingeschoten waarna er ook automatisch wordt gefactureerd! We factureren zelfs zo veel mogelijk elektronisch, dus die papieren zijn niet meer nodig. Per dag zijn we nu slechts 2 à 3 uurtjes bezig".

 


"Door het jarenlange gebruik van TransportMaster is het product één van de onmisbare schakels geworden in onze onderneming" aldus Frans Cremers directeur/eigenaar van Cremers Coolcare. "Door de brede mogelijkheden, die door ons zijn bepaald en beschreven, kunnen wij zeer snel gegevens generen die we nodig hebben bij onze bedrijfsvoering. Zo staan we nooit voor verrassingen. Een unieke voor- en nacalculatie tool die direct inzicht geeft in het verloop van een rit. Alle data is mooi gestructureerd en direct beschikbaar voor de per module geautoriseerde gebruiker. Duidelijke verslagen met de broodnodige informatie die nodig is om te sturen in een organisatie.  Een zeer overzichtelijk planbord, met in één oogopslag de gewenste transporteenheid in beeld."

 

 
Klaas Hamstra, algemeen directeur van Bedrijfsfitness Nederland:
“Onze back office draait op AccountView in combinatie met maatwerk dat door TransportMaster.com is geleverd. Bij het steeds verder door ontwikkelen van onze back office is communicatie met onze leverancier van groot belang. Voorheen liet die wel eens te wensen over, maar tegenwoordig verloopt dat prima. Een vaste medewerker van TransportMaster.com zit hier nu tweewekelijks op locatie. Hierdoor worden deadlines beter gehaald en kunnen we samen beter schakelen en aanpassingen doorvoeren.”

 


Dennis Holstein, projectmanager bij Vorex
: “Het maatwerk dat door TransportMaster.com voor ons wordt gemaakt is duidelijk een grote plus. Dat onze contactpersoon kennis heeft van de transportwereld is ook heel belangrijk. Hij luistert goed, kan goed met ons meedenken en geeft een duidelijk kostenplaatje af.”

 

Deel ook uw ervaringen met TransportMaster met ons en mail naar info@transportmaster.com.