AccountView 12a beschikbaar

In AccountView 12.0a zijn weer een aantal vernieuwingen geïntroduceerd. Zo is er een verbeterde herkenning op het document/factuurnummer van de openstaande post en is het ook voor crediteuren mogelijk een gecombineerde betaling over posten te verdelen. U kunt hier de PDF "Nieuw in AccountView versie 12.0a" downloaden voor een uitgebreide toelichting op alle vernieuwingen ten opzichte van versie 12.0. Uiteraard kan TransportMaster u weer assisteren bij het installeren van deze update.

Bakker Groesbeek kiest voor TMS TransportMaster

Bakker Groesbeek v.o.f. is een veelzijdig transportbedrijf dat zich richt zich op horizontaal en verticaal transport. Het kan gaan om het transport van bloemen, bouwmaterialen of bijvoorbeeld mest, maar ook om diepladertransport van machines en het transport van eigen verreikers, o.a. voor groenonderhoud.

Bakker Groesbeek kiest voor TMS TransportMaster met boordcomputerkoppeling. We heten hen van harte welkom!

 

Let op: valse e-mails "van" TransportMaster in omloop

Enige tijd geleden vond er bij TransportMaster een zogenaamde “mailhack” plaats. Er is een onbekend aantal e-mailberichten gestolen. Ook u kunt, nu of in de toekomst, een phishingmail krijgen die van TransportMaster afkomstig lijkt te zijn met daarin een link. De e-mail kan op zichzelf staan of een antwoord lijken op een eerder gestuurde mail van u aan ons of omgekeerd.

Klik niet op de link en verwijder de e-mail, ook uit uw verwijderde items.

De mail is niet van TransportMaster afkomstig.

Blijf alert op “ongewone” e-mails met een linkje er in.

Neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Wij hebben een melding gedaan bij de Fraudehelpdesk van deze diefstal en van het misbruik van onze bedrijfsidentiteit.

AccountView gereed voor aangiften over 2022

Service Packs voor AccountView versies 12.0 en 11.0 beschikbaar

De Service Packs bevatten onder andere verbeteringen op het gebied van enkele wetswijzigingen die op 1 januari 2022 ingaan. Ze maken AccountView gereed voor het versturen van BTW- en ICP-aangiften over 2022 en voor de correcte Intrastat-aangifte in 2022.

De belangrijkste wijziging zit in AccountView versie 12.0 Service Pack C. Naar aanleiding van feedback die Visma Software heeft ontvangen van klanten en partners is een aantal verbeteringen doorgevoerd in het venster Bankmutaties. Bekijk hier de instructievideo van Visma Software.

Wij raden iedereen aan het Service Pack voor de betreffende versie te installeren. Lees ook de issue notes:

 AccountView versie 12.0 Service Pack C
 AccountView versie 11.0 Service Pack F

 

Terugblik op de ICT & Logistiekbeurs 2021

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021

 

Afgelopen week stond TransportMaster.com op de ICT & Logistiekbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben een hele leuke beurs gehad en mochten heel wat bezoekers in onze stand ontvangen. Klanten die langskwamen voor een praatje, met vragen en voor een kopje koffie, geïnteresseerden voor een TMS of WMS demo en studenten voor een studie-opdracht. In een demo konden wij allerlei facetten van ons TMS en ons grafisch planbord laten zien en ook van onze nieuwe chauffeurs app bijvoorbeeld.
Denkt u nu "wat jammer dat ik dat gemist heb", dan kunt u natuurlijk een afspraak met ons maken voor een online demo of een demo bij u op locatie.

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021
   

 

TransportMaster ziet u graag op de ICT & Logistiekbeurs

Op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 zijn wij van de partij op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht! Komt u ook? ICT & Logistiek is dé vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. De beurs is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. Dan bent u bij TransportMaster aan het goede adres. U vindt ons op stand D095 in hal 1. Kom langs om kennis te maken, bij te praten, voor een demo of gewoon voor een kopje koffie.

Aanmelden kan gratis. Tot ziens op 10 of 11 november.

 

Germo Logistics kiest voor TMS TransportMaster

Germo Logistics is gespecialiseerd in vloeibaar tanktransport, zoals vloeibare levensmiddelen, veevoerproducten en RMO transport. Vanuit hun standplaats in Lochem rijden dagelijks 32 goed uitgeruste tankwagens naar klanten in binnen- en buitenland.

Onlangs heeft Germo Logistiek gekozen voor TransportMaster in combinatie met AccountView, de financiële software van Visma Software. Elke medewerker kan vanaf elke plek met een netwerkverbinding werken met TransportMaster omdat TransportMaster via een cloudserver als published app wordt aangeboden. Wij heten Germo Logistiek van harte welkom!

Strafpunten in ERRU

Op 1 maart treedt het European Register of Roadtransport Undertaking in werking, ofwel ERRU. ERRU is een Europees netwerk van nationale sanctieregisters waarin vervoersovertredingen als strafpunten worden opgenomen. Op die manier kan op geharmoniseerde wijze de betrouwbaarheid van vervoerders en vervoersmanagers worden beoordeeld. Dat moet leiden tot effectieve handhaving en .... . Lees het hele artikel

Pagina's

Abonneren op TransportMaster.com RSS