Partners van TransportMaster

Het TMS van TransportMaster kan  gegevens uitwisselen met diverse systemen voor o.a. boekhouding, boordcomputer en rit- en routeplanning. De software van onze partners vormt een aanvulling op de functionaliteit van TransportMaster. U beslist zelf of u er gebruik van wilt maken. TransportMaster werkt al jaren samen met elk van deze partners.

Financiële pakketten

 • AccountView is het boekhoudpakket van Visma waarmee TransportMaster volledig is geïntegreerd: de pakketten sluiten naadloos op elkaar aan.

   
 • Uiteraard wordt TransportMaster ook met alle andere gangbare boekhoudpakketten gekoppeld, zoals Unit4, Exact, Venice, MicroStar of bijvoorbeeld King.

 

Digitaal kantoor

 • Laat Autodoc HSE van Streamline Software uw facturen, offertes, brieven of opdrachtbevestigingen automatisch mailen en archiveren. Daarmee komt een papiervrij kantoor binnen handbereik en het scheelt heel wat werk!

 • De combinatie van ScanMaster en de scansoftware Tungsten Express (voorheen Kofax Express) zorgt dat u op een eenvoudige manier al uw papieren en digitale correspondentie aan uw gegevens in TransportMaster kunt koppelen. Zo hebt u alles overzichtelijk bij elkaar. Tungsten Express is beschikbaar als single-user versie en als multi-user versie.

 • e-CMR of digitale vrachtbrief
  Dankzij het platform van Transfollow worden de systemen van vervoerders, verladers, expediteurs en ontvangers met elkaar verbonden. TransportMaster heeft een koppeling voor dit platform beschikbaar.

 

 

Planning

 • Optimaliseer uw planning met de integratie van de xServer technologie van PTV Nederland in TransportMaster! Dit biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden die eenvoudig kunnen worden afgestemd op uw wensen dankzij de modulaire opbouw.

 • Communicatie van en naar boordcomputers en apps
       
             
       
             
             
 • Ritplanning - koppelingen met automatische ritplanningssystemen

  Met  PTV Route Optimiser kunt u uw rit- en routeplanning optimaliseren.

Routing & Loading van Ortec helpt met  uw rit- en routeplanning. De gegevens uit OTD worden ingelezen in TransportMaster, waar ze verder kunnen worden verwerkt.