ICT & Logistiek 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs Utrecht

TransportMaster staat ook dit jaar weer op de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar vindt de beurs plaats van dinsdag 5 t/m donderdag 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht.
De kortste route naar onze stand A102 in hal 1;
De plattegrond van de Jaarbeurs.

Wij nodigen u en uw collega's graag uit. Vraag hier een gratis toegangskaart aan!


Bij ICT & Logistiek 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht vindt u dé oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. U vindt op de beurs een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.
TransportMaster.com is er natuurlijk ook dit jaar weer bij. We staan in hal 1, stand A102. Kom langs om bij te praten of voor een demo. We laten u graag de mogelijkheden zien van onze tms- en onze wms-software en denken met u mee over de toepasbaarheid ervan in uw organisatie. Klik op de afbeelding hiernaast voor een gratis toegangskaart. U kunt ook direct een afspraak met ons maken, om eens te brainstormen of bijvoorbeeld voor een demo bij u op locatie.

Thema 2019: Smart Warehousing
Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?
Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

5 redenen om langs te komen:

  1. U bent in één keer op de hoogte van de mogelijkheden die Smart Warehousing uw organisatie biedt.
  2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie.
  3. U komt meer te weten over de vijf centrale thema’s Big Data & Analytics, Warehouse Automation, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie en Supply Chain Management dankzij meer dan 150 exposanten en 160 sessies.
  4. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij.
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een concrete start maken met het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie.


Voor wie? Professionals in de logistiek
Wanneer? Dinsdag 5 november van 9.30 tot 17.00 uur, Woensdag 6 november van 9.30 tot 17.00 uur, Donderdag 7 november van 9.30 tot 17.00 uur
Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1
Kosten? Bezoeken is gratis

ICT & Logistiek vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met uw badge voor ICT & Logistiek heeft u ook gratis toegang tot Logistica.

 

terug>>