Algemene voorwaarden TransportMaster

TransportMaster.com BV hanteert algemene voorwaarden die van toepassing zijn op al onze aanbiedingen en overeenkomsten. Op aanbiedingen en overeenkomsten vanaf 9 augustus 2022 zijn de NLDigital Voorwaarden 2020 van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van vòòr 9 augustus 2022 zijn de ICT~Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

De NLdigital Voorwaarden 2020 voldoen aan de laatste stand van de techniek, wetgeving en jurisprudentie. Dat betekent niet dat de oudere ICT~Office Voorwaarden niet meer gelden. Die blijven van toepassing op bestaande contracten. Mocht u willen overstappen op de NLdigital Voorwaarden voor een overeenkomst van vóór 9 augustus 2022, dan kunt u dit schriftelijk kenbaar maken door ons te mailen. In uw mail geeft u aan dat u wenst over te stappen op de NLDigital Voorwaarden 2020. Wij zullen dan contact met u opnemen. Vergeet niet in uw mail de datum en het referentienummer van de overeenkomst te vermelden waarvoor uw verzoek geldt.

Download hier de NLDigital Voorwaarden 2020.

Download hier het overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de NLDigital Voorwaarden ten opzichte van de vorige versies met ICT voorwaarden.

Download hieronder de ICT~Office Voorwaarden die van toepassing zijn op aanbiedingen en overeenkomsten van TransportMaster van vòòr 9 augustus 2022:

Module Algemeen ICT~Office

Module 1 Licentie voor Programmatuur

Module 2 Ontwikkeling van Programmatuur

Module 3 Onderhoud van Programmatuur

Module 8 Opleidingen en trainingen

Module 9 Advisering Consultancy Projectmanagement

Module 10 Overige diensten

Module 11 Verkoop ICT-Kantoor-Telecom apparatuur

Module 13 Onderhoud ICT-Kantoor-Telecom apparatuur