ICT & Logistiek 28 29 30 november in de Jaarbeurs Utrecht

TransportMaster staat ook dit jaar weer op de ICT & Logistiek op de Jaarbeurs in Utrecht.

stand B055 in hal 3

Vraag een gratis toegangskaart aan!

Bij ICT & Logistiek 2017 op de Jaarbeurs in Utrecht vindt u dé oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. U vindt op de beurs een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.
TransportMaster.com is er natuurlijk ook dit jaar weer bij. Klik op de afbeelding hiernaast voor een gratis toegangskaart voor de beurs en kom langs op onze stand B055, in hal 3 (de 3e stand rechts na de ingang). We laten u graag de mogelijkheden zien van onze tms- en onze wms-software en denken met u mee over de toepasbaarheid ervan in uw organisatie. U kunt ook direct een afspraak met ons maken om te bespreken of onze software toepasbaar is binnen uw organisatie of bijvoorbeeld voor een demo bij u op locatie.

ICT & Logistiek vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met uw badge voor ICT & Logistiek heeft u ook gratis toegang tot Logistica.


 

 

Video: van Caem gebruikt TransportMaster en WarehouseMaster

Van Caem Transporten is een logistiek dienstverlener die zich naast transport en distributie in de Benelux bezig houdt met warehousing. Zij gebruiken zowel de TMS-software TransportMaster als de WMS-software WarehouseMaster.

Door te kiezen voor de combinatie van TMS en WMS software, kan van Caem Transporten hun complete logistieke dienstverlening binnen één pakket beheren. In deze video vertelt directeur Coert van Caem over de activiteiten van van Caem en hoe de software van TransportMaster hen daarbij ondersteunt.

Pagina's

Abonneren op TransportMaster.com RSS