AccountView in de transportbranche


 

 

 

Heeft u een vraag?
Klik hier om uw gegevens achter te laten en wij nemen contact met u op of stuur ons een e-mail.

Bekijk een korte video over TransportMaster.TransportMaster bij transportbedrijf Jan Bakker.

 

Hoe denken onze klanten over TransportMaster? Klik hier voor testimonials.
 

Bekijk schermen en rapporten uit TransportMaster.
 

Meer informatie over ons TMS pakket en onze modules.

 

 

U werkt al met AccountView of wilt dat binnenkort gaan doen. U bent op zoek naar een uitstekend Transport Management Systeem. U wilt ervan af om gegevens op meerdere plaatsen, in meerdere systemen bij te houden.

Naadloze aansluiting met AccountView
Ons TMS pakket TransportMaster is volledig geïntegreerd met AccountView: u voert gegevens éénmalig in waarna u ze overal kunt gebruiken. Op die manier kunt u veel tijd besparen en vermindert de kans op fouten aanzienlijk. Uw financiële en uw transportadministratie lopen altijd in de pas en sluiten naadloos op elkaar aan.

Wat doet het?
TransportMaster is het product van ruim 20 jaar ervaring in de transportbranche. Het resultaat is een zeer compleet en flexibel TMS dat modulair is opgebouwd, waarmee u enerzijds uw volledige transportadministratie kunt voeren en anderzijds uw transportplanning kunt ondersteunen.

Voor wie geschikt?
In de logistieke wereld is de diversiteit aan transporttypen groot en heeft ieder bedrijf een eigen werkwijze. Mede daarom is TransportMaster zeer flexibel gebouwd en modulair van opzet. Op die manier betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft. Ons systeem is daarom geschikt voor zowel complexe als minder complexe bedrijven.

Op maat gemaakt
TransportMaster is een zeer uitgebreid standaard TMS dat u bovendien naar behoefte nog kunt uitbreiden. Kies uit het enorme aanbod aan modules, zoals bijvoorbeeld brandstofregistratie of importeren transportorders. Daarnaast is TransportMaster zeer goed te koppelen met allerlei andere toepassingen. Denk daarbij aan een weegschaal, een boordcomputer of een planautomaat.

Conclusie
Dus wat de omvang en de complexiteit van uw bedrijf ook is, in welke sector u ook werkzaam bent, TransportMaster is de passende oplossing voor elke logistieke dienstverlener.

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter:
 
 

Download hier onze brochure.